Tenis: Emma Răducanu, calificată în sferturi la Transylvania Open, după ce a învins-o pe Ana Bogdan

Tenis: Emma Răducanu, calificată în sferturi la Transylvania Open, după ce a învins-o pe Ana Bogdan

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, campioana de la US Open, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open (WTA 250), dotat cu premii totale de 235.238 de dolari şi care e găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca, după ce a învins-o joi pe Ana Bogdan cu 6-3, 6-4.



Răducanu (18 ani, 23 WTA), jucătoare al cărei tată este român, a trecut de Ana Bogdan (28 ani, 106 WTA) după o oră şi 30 de minute.



A treia favorită a turneului a început foarte bine şi s-a desprins rapid la 3-0, după care s-a mers cu serviciul, câştigând primul set cu 6-3. Răducanu a avut un debut bun şi în actul secund, cu break, dar Ana Bogdan a revenit şi a egalat, 2-2. Un nou break, reuşit de Emma la 3-3, a făcut diferenţa în cele din urmă, Răducanu câştigând cu 6-4.



Emma Răducanu a avut o eficienţă remarcabilă la primul serviciu (87%). Ea şi-a asigurat un cec de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA, în timp ce Ana Bogdan rămâne cu 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

În sferturile de finală, Emma Răducanu o va înfrunta o altă tânără jucătoare din circuit, ucraineanca Marta Kostiuk (19 ani, 55 WTA), a şasea favorită.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

*** Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski