Tenis: Florin Mergea se desparte temporar de partenerul său de dublu Dominic Inglot

Tenis: Florin Mergea se desparte temporar de partenerul său de dublu Dominic Inglot

Tenismanul Florin Mergea, numărul 24 în ierarhia mondială de dublu, se va despărți o perioadă de partenerul său din acest an, britanicul Dominic Inglot, din cauza poziției mai slabe a acestuia în clasamentul ATP, a anunțat jucătorul român pe pagina sa de Facebook.

''Din păcate, în perioada imediat următoare, din cauza clasamentului combinat alături de Dominic, sunt nevoit să joc cu alți parteneri. Astfel, la turneul de la Dubai voi evolua alături de Viktor Troicki (Serbia, n. red.), urmând ca la Indian Wells și Miami să caut în continuare pe cineva în primii 30 pentru a putea intra. Îmi doresc foarte mult să reiau colaborarea cu Dom pentru sezonul de zgură, dar va depinde, din nou, de clasamentul lui în acel moment și dacă vom putea intra împreună'', a scris Mergea în rețeaua de socializare.

Inglot ocupă locul 44 în clasamentul mondial de dublu în acest moment.

În acest an, bilanțul celor doi este unul modest, 5 victorii și 5 eșecuri, suspendarea parteneriatului venind după ce Mergea și Inglot au fost învinși de neașteptat de olandezii Tallon Griekspoor/Niels Lootsma, cu 4-6, 6-3, 13-11, în calificările turneului de la Rotterdam.

Cea mai bună evoluție din acest an s-a înregistrat la Australian Open, unde Mergea și Inglot au ajuns până în optimile de finală.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”