Tenis: Garbine Muguruza găteşte împreună cu un bucătar celebru

Tenis: Garbine Muguruza găteşte împreună cu un bucătar celebru

Garbine Muguruza, fostul lider mondial al tenisului feminin, găteşte împreună cu un bucătar celebru, compatriotul său Paco Roncero, cu două stele Michelin, relatează EFE.



Muguruza şi Roncero au pregătit un meniu special de Crăciun, la iniţiativa firmei de asigurări Caser Seguros, pentru care sportiva îndeplineşte rolul de ambasadoare. Caser Seguros i-a trimis lui Muguruza o felicitare neobişnuită cu ocazia acestei sărbători, în formă de reţetă culinară, "cu scopul de a ajuta la elaborarea meniurilor multor gospodării de acest Crăciun", potrivit unui comunicat al firmei.

Jucătoarea i-a fost încredinţată lui Roncero, de la care a primit indicaţii şi sugestii pentru ca această sofisticată propunere gastronomică să poată fi adaptată şi pregătită în orice bucătărie.

În atelierul bucătarului, sportiva a avut ocazia să-şi arate abilităţile culinare. Roncero a creat împreună cu jucătoarea un tiramisu nou şi foarte special, pe care l-a botezat "Tiramisu Muguruza". AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)

Captura foto: Paco Roncero / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro