Tenis: Garbine Muguruza găteşte împreună cu un bucătar celebru

Tenis: Garbine Muguruza găteşte împreună cu un bucătar celebru

Garbine Muguruza, fostul lider mondial al tenisului feminin, găteşte împreună cu un bucătar celebru, compatriotul său Paco Roncero, cu două stele Michelin, relatează EFE.

 Muguruza şi Roncero au pregătit un meniu special de Crăciun, la iniţiativa firmei de asigurări Caser Seguros, pentru care sportiva îndeplineşte rolul de ambasadoare. Caser Seguros i-a trimis lui Muguruza o felicitare neobişnuită cu ocazia acestei sărbători, în formă de reţetă culinară, "cu scopul de a ajuta la elaborarea meniurilor multor gospodării de acest Crăciun", potrivit unui comunicat al firmei.

Jucătoarea i-a fost încredinţată lui Roncero, de la care a primit indicaţii şi sugestii pentru ca această sofisticată propunere gastronomică să poată fi adaptată şi pregătită în orice bucătărie.

În atelierul bucătarului, sportiva a avut ocazia să-şi arate abilităţile culinare. Roncero a creat împreună cu jucătoarea un tiramisu nou şi foarte special, pe care l-a botezat "Tiramisu Muguruza". AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Captura foto: Paco Roncero / Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley

5 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…