Tenis: Germanca Angelique Kerber, prima finalistă a turneului feminin de la Wimbledon

Tenis: Germanca Angelique Kerber, prima finalistă a turneului feminin de la Wimbledon

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, cap de serie 11, a devenit prima finalistă a turneului feminin de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, după ce a învins-o joi pe letona Jelena Ostapenko, cap de serie 12, cu 6-3, 6-3, după o oră şi opt minute de joc.

Kerber va juca în finala de sâmbătă cu învingătoare din semifinala dintre americanca Serena Williams, cap de serie 25 şi germanca Julia Georges, cap de serie 13.

La 30 ani, Kerber va juca a doua ei finală la Wimbledon, după cea pierdută în 2016 la Serena Williams. Germanca va disputa totodată a patra ei finală de Grand Slam, după ce a obţinut titlul la Australian Open şi US Open în 2016.

Ostapenko, 21 ani, învingătoarea de la Roland Garros 2017, a ajuns în semifinale fără să piardă vreun set. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriel a Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...