Tenis: Grigor Dimitrov recunoaşte că nu este încă pregătit să joace după ce s-a vindecat de coronavirus

Tenis: Grigor Dimitrov recunoaşte că nu este încă pregătit să joace după ce s-a vindecat de coronavirus

Tenismanul bulgar Grigor Dimitrov a dezvăluit că a trecut prin momente dificile după ce fost testat pozitiv la Covid-19 şi recunoaşte că nu este încă pregătit să joace, la câteva săptămâni după ce s-a vindecat de noul coronavirus, informează cotidianul spaniol Marca.

"Coronavirus a fost greu pentru mine, aşa că am rămas acasă aproximativ o lună. Nu mai respiram bine, nu mă simţeam bine. Eram obosit şi am trecut prin toate simptomele, mi-am pierdut mirosul şi gustul. Deci nu a fost distractiv", a declarat Dimitrov, după ce a pierdut primul său meci din cadrul turneului Ultimate Tennis Showdown, în faţa spaniolului Feliciano Lopez.

"Mişcarea s-a îmbunătăţit, toate celelalte merg în direcţia corectă, dar încă nu este uşor de recuperat. În mod clar, nu sunt pregătit să concurez la cel mai înalt nivel în acest moment", a adăugat bulgarul.

"Oricât de puternic eşti mental, ca persoană, sportiv sau orice altceva, inevitabil îţi trec prin cap nişte gânduri rele, aşa că a trebuit să mă descurc şi cu asta", a mai spus Dimitrov.

Jucătorul bulgar a fost testat pozitiv la noul coronavirus cu ocazia participării la turneul Adria Tour, organizat de sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial.

Dimitrov a fost primul depistat infectat, ulterior anunţând că au fost testaţi pozitiv croatul Borna Coric şi sârbii Viktor Troicki şi Novak Djokovic.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale