Tenis: Halep despre momentul tensionat cu antrenorul Cahill - Atitudinea mea să fie mult mai profesionistă

Tenis: Halep despre momentul tensionat cu antrenorul Cahill - Atitudinea mea să fie mult mai profesionistă

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 5 mondial, a declarat, sâmbătă, comentând momentul tensionat avut cu antrenorul Darren Cahill în timpul meciului cu Johanna Konta de la Miami, că atitudinea sa trebuie să fie mult mai profesionistă de acum înainte.

Întrebată dacă a depășit momentul tensionat cu Darren Cahill, ea a răspuns: "Să zic că a fost o chestie de moment pentru mine. Însă el nu prea a acceptat chestia asta. A fost mult prea negativ din partea mea, însă voi lucra la acest aspect și cu siguranță o să fie bine în viitor".

Halep susține că nu se pune problema unor schimbări în staff-ul său. "În mod normal nu se schimbă nimic, vom vedea. Trebuie să încerc să fiu mult mai pozitivă pe teren, atitudinea mea trebuie să fie mult mai profesionistă. Lucrez la asta zi de zi și sper să reușesc cât de curând", a adăugat ea.

La 29 martie, în timpul meciului cu Johanna Konta, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami (Florida), Simona Halep a avut un schimb tensionat de replici cu Darren Cahill. Atunci ea i-a reproșat antrenorului faptul că dă din cap când greșește: "Nu mai da din cap când greșesc, nu-mi face bine". Cahill i-a răspuns calm că mai bine se concentrează pe lucrurile care contează în acel meci.În cele din urmă, Simona Halep, a treia favorită a turneului, a fost învinsă de britanica Johanna Konta cu 3-6, 7-6 (7), 6-2.

Simona Halep a schimbat, sâmbătă, câteva mingi cu aproximativ 100 de copii în cadrul unui eveniment organizat la Stejarii Country Club.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Simona Aruștei)

Citiți și:

Tenis: Simona Halep își dorește revanșa în fața britanicei Johanna Konta în meciul de Fed Cup


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”