Tenis: Halep spune că de felul cum se va simţi la Kremlin Cup depinde participarea la Turneul Campioanelor

Tenis: Halep spune că de felul cum se va simţi la Kremlin Cup depinde participarea la Turneul Campioanelor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, diagnosticată cu hernie de disc la începutul lunii octombrie, a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării la Moscova, că participarea la Turneul Campioanelor depinde de felul în care se va simţi pe teren la Kremlin Cup (15-20 octombrie).

Întrebată dacă participarea la Turneul Campioanelor depinde de cum se va simţi la Moscova, ea a răspuns: "Da, depinde foarte mult de starea pe care o am în următoarele zile, cum o să fie cu spatele. Dacă o să am dureri, o să mă gândesc foarte bine ce o să fac. Dacă nu o să am dureri, o să joc 100% pentru că îmi doresc să fie al cincilea an bun la Singapore".

"M-am antrenat trei zile, am făcut pregătire fizică în sală. Sunt exerciţii pe care trebuie să le fac zi de zi de acum încolo pentru coloană. Sunt destul de OK, însă nu ştiu cum va fi la un meci oficial. Eu plec cu încredere şi hotărâtă să joc la Moscova. Obiectivul la Moscova este să fac maximum, dar în condiţiile în care mă aflu o să fie greu acest lucru. Însă obiectivul principal este să rămân pe locul 1", a declarat Halep, conform postului Digi Sport.

Jucătoarea română a menţionat că încearcă să rămână pozitivă şi încrezătoare pe viitor. "Nu a fost o perioadă uşoară pentru că o accidentare la spate este destul de periculoasă şi am fost îngrijorată. Însă aceste lucruri sunt normale în tenis, încerc să rămân pozitivă şi încrezătoare. Cu exerciţii şi tratament o să fiu bine", a mai spus liderul mondial.

Simona Halep, numărul unu mondial, a abandonat, după un set în meciul cu Ons Jabeur (Tunisia) din prima rundă a turneului WTA de la Beijing, acuzând dureri la spate. La întoarcerea în ţară, ea a efectuat un control medical amănunţit, iar la 2 octombrie a fost diagnosticată de medici cu hernie de disc.

În vârstă de 27 de ani, Halep a anunţat ulterior că nu va fi nevoie de operaţie, ci doar de tratament, fizioterapie şi exerciţii specifice. La momentul respectiv, liderul mondial afirma că participarea la Kremlin Cup şi Turneul Campioanelor este sub semnul întrebării.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...