Tenis: Ilona Ghioroaie a câştigat turneul futures de la Monastir (Tunisia)

Tenis: Ilona Ghioroaie a câştigat turneul futures de la Monastir (Tunisia)

Jucătoarea română de tenis Ilona Georgiana Ghioroaie a câştigat, duminică, turneul futures de la Monastir (Tunisia), dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, după ce a învins-o în finală pe suedeza Linnea Malmqvist, cap de serie numărul şase, cu 7-6 (3), 6-1.

Ghioroaie (20 ani, 453 WTA), a doua favorită, a întrecut-o în primul tur pe Nora Ayala Serra (Spania), cu 6-4, 6-2, în optimi a dispus cu 6-2, 7-6 (6) de italianca Miriana Tona, în sferturi a învins-o cu 6-1, 6-1 pe suedeza Louise Brunskog, iar în semifinale a câştigat cu 7-6 (4), 6-4 în faţa jucătoarei indiene Bhuvana Kalva.

Ilona Ghioroaie a ajuns la nouă titluri futures de simplu în carieră, dintre care cinci anul acesta.

În finala unui turneu similar desfăşurat la Antalya (Turcia), Oana Georgeta Simion, principala favorită, a fost învinsă de japoneza Naho Sato, cap de serie numărul şapte, cu 3-6, 6-4, 7-6 (3).
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...