Tenis: Irina Bara a câștigat turneul ITF de la Valencia

Tenis: Irina Bara a câștigat turneul ITF de la Valencia

Jucătoarea română Irina Maria Bara a câștigat turneul ITF de la Valencia., dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, duminică, după ce a învins-o în finală pe sârboaica Olga Danilovic cu scorul de 5-7, 6-4, 6-0.

Bara (22 ani, 212 WTA), a doua favorită, s-a impus după două ore și 22 de minute în fața unei adversare de 16 ani, aflată pe locul 363 în clasamentul mondial.

Danilovic a condus cu 4-3 în setul al doilea, după ce și l-a adjudecat pe primul cu 7-5, dar Bara a revenit și a învins cu 6-4 în actul secund, iar în decisiv s-a impus cu 6-0.

În semifinala, Bara a învins-o pe mult mai cunoscuta jucătoare spaniolă Silvia Soler-Espinosa (30 ani, 225 WTA), fost număr 54 mondial în 2012, cu 6-2, 4-6, 6-1.

Bara mai câștigase anul acesta un titlu ITF de 25.000 de dolari la Bastad (Suedia). Palmaresul său mai cuprinde un titlu similar, la Hodmezovasarhely (Ungaria), anul trecut.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante