Tenis: Irina Bara, eliminată în turul 2 la BRD Bucharest Open

Tenis: Irina Bara, eliminată în turul 2 la BRD Bucharest Open

Jucătoarea română Irina Bara (151 WTA) a fost eliminată, miercuri, în turul 2 al turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 dolari, fiind învinsă de slovena Polona Hercog (90 WTA) în două seturi, 7-6, 6-2.

Venită din calificări, Bara a reuşit să ţină ritmul cu favorita numărul 8 a turneului de la Bucureşti doar în primul set, când a condus în două rânduri, cu 3-2 şi 4-3, dar a cedat în final cu 6-7. Al doilea set a fost controlat de la un capăt la altul de slovenă, care s-a impus cu 6-2 şi a pus punct unei partide în care a reuşit 10 aşi.

Irina Bara şi Polona Hercog se mai întâlniseră până azi o singură dată, anul trecut, în turneul ITF de la Dunakeszi (Ungaria), meci câştigat atunci de jucătoarea română cu 6-2, 7-6 (4).

În vârstă de 23 de ani, Bara, care s-a oprit anul trecut în turul 1, va primi pentru participarea din acest an la BRD Bucharest Open suma de 3.310 de dolari şi 30 de puncte WTA.
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...