Tenis: Irina Bara, învinsă în primul tur la Roland Garros

Tenis: Irina Bara, învinsă în primul tur la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Irina Maria Bara a fost învinsă de australianca Astra Sharma cu 7-6 (7-5), 6-2, marţi, la Paris, în prima rundă a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

Bara (26 ani, 122 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după o oră şi 24 de minute în faţa unei jucătoare care a beneficiat de un wildcard.

Sharma (25 ani, 124 WTA) a reuşit să încline balanţa în primul set în tiebreak, după ce s-a mers cap la cap, niciuna dintre jucătoare nereuşind să se desprindă.

În schimb, în actul secund, la scorul de 2-2 Sharma a rupt echilibrul, reuşind o serie de patru ghemuri care i-a adus victoria (6-2).

Sharma a încheiat cu 4 aşi, în timp ce Bara a avut 2 duble greşeli, australianca fiind superioară la numărul de winners (36-16), dar şi de erori neforţate (30-10).

Bara va primi pentru evoluţia sa un cec de 60.000 de euro şi 50 de puncte WTA.

România mai are în cursă doar trei jucătoare pe tabloul de simplu la Roland Garros, Ana Bogdan în turul al treilea, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu în turul al doilea. Patricia Ţig, Irina Begu şi Irina Bara au pierdut în primul tur.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro