Tenis: Irina Bara, stopată de Sofia Kenin (SUA) în turul 3 la Roland Garros

Tenis: Irina Bara, stopată de Sofia Kenin (SUA) în turul 3 la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Irina Bara, prezentă în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, a fost eliminată în turul 3 al turneului parizian de la Roland Garros, după ce a fost învinsă sâmbătă de americanca Sofia Kenin, cap de serie 4, cu 6-2, 6-0.

Irina Bara (25 ani, 142 WTA), în pofida scorului, s-a ridicat de multe ori la nivelul adversarei ei, dar nu a ştiut să fructifice momentele importante, în care Kenin (21 ani, 6 WTA), campioana de la Australian Open, a ştiut să le gestioneze mereu în favoarea ei. În turul precedent, americanca o eliminase pe Ana Bogdan cu 3-6, 6-3, 6-2.

Pentru calificarea în turul 3, Bara şi-a asigurat un cec de 126.000 euro şi 170 puncte WTA.

La Roland Garros au mai rămas în cursă, la simplu, Simona Halep, favorita 1, şi Patricia Ţig, care joacă sâmbătă cu Fiona Ferro (Franţa).
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...