Tenis: Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, învinse în sferturile probei feminine de dublu la Wimbledon

Tenis: Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, învinse în sferturile probei feminine de dublu la Wimbledon

Perechea română Irina Begu/Mihaela Buzărnescu s-a oprit în sferturile de finală ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a fost învinsă, miercuri, de cuplul Nicole Melichar (SUA)/Kveta Peschke (Cehia), cap de serie numărul 12, cu 5-7, 6-4, 6-4.

Begu şi Buzărnescu, desemnate capi de serie numărul 15, s-au înclinat după două ore şi 2 minute de joc echilibrat.

Româncele au avut o singură minge de break, fructificată, în timp ce învingătoarele şi-au creat trei şi au transformat două.

Begu şi Buzărnescu vor fi recompensate cu un cec de 56.000 de lire sterline şi 430 de puncte WTA la dublu. Buzărnescu şi-a egalat cea mai bună performanţă la dublu la un Grand Slam, realizată luna trecută la Roland Garros. Begu a avut o semifinală la Australian Open anul acesta, dar sfertul de finală este cel mai bun rezultat reuşit la Wimbledon în proba de dublu. AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu