Tenis: Italianca Francesca Schiavone a câştigat lupta cu cancerul

Tenis: Italianca Francesca Schiavone a câştigat lupta cu cancerul

Fosta jucătoarea italiană de tenis, Francesca Schiavone, campioana de la Roland Garros din 2010, a anunţat că este bine după ce a câştigat bătălia cu cancerul, relatează Reuters.

Schiavone, 39 ani, prima italiancă victorioasă într-un Grand Slam, nu a dezvăluit cu ce tip de cancer s-a confruntat, dar a declarat pe Twitter că este refăcută după chimioterapie: ''După 7-8 luni de tăcere pe reţelele de socializare vreau să vă împărtăşesc ce mi s-a întâmplat. Am fost diagnosticată cu cancer. Am făcut chimioterapie şi după o bătălie dură încă trăiesc. Am câştigat această bătălie şi am revenit în acţiune''.

Italianca s-a retras în 2018 după 22 sezoane petrecute în circuitul WTA, perioadă în care a câştigat opt titluri la simplu. În 2011, Francesca a ajuns pe locul 4 în clasamentul WTA, cea mai înaltă poziţie din cariera ei.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...