Tenis: Italianul Marco Cecchinato, adversarul lui Marius Copil, în primul tur la Roland Garros

Tenis: Italianul Marco Cecchinato, adversarul lui Marius Copil, în primul tur la Roland Garros

Tenismanul român Marius Copil îl va înfrunta pe italianul Marco Cecchinato în prima rundă a turneului de la Roland Garros, primul de Mare Şlem al anului, care va debuta duminică, după tragerea a sorţi efectuată joi la Paris.

Copil (27 ani, 95 ATP), care a intrat în premieră direct pe tabloul principal la Roland Garros, va juca în premieră cu Cecchinato (25 ani, 72 ATP).

La ediţia de anul trecut a turneului din capitala Franţei, Copil a ajuns pe tabloul principal venind din calificări şi a fost învins în primul tur de spaniolul Albert Ramos Vinolas.

Campionul en titre, spaniolul Rafael Nadal, care este şi liderul mondial la zi, va juca în primul tur cu ucraineanul Aleksandr Dolgopolov jr, al doilea favorit este germanul Alexander Zverev, care îl va întâlni în prima rundă pe lituanianul Ricardas Berankis. Croatul Marin Cilic, al treilea favorit, se va bate în primul tur pe australianul James Duckworth, bulgarul Grigor Dimitrov, cap de serie numărul patru, va primi replica unui adversar redutabil, sârbul Viktor Troicki, în timp ce argentinianul Juan Martin del Potro, cap de serie numărul cinci, îl va înfrunta pe francezul Nicolas Mahut.

Potenţialele sferturi de finală se prezintă astfel: Nadal - Kevin Anderson (Africa de Sud/N.6), Cilic - Del Potro, David Goffin (Belgia/N.8) - Dimitrov şi Dominic Thiem (Austria/N.7) - Alexander Zverev.
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...