Tenis: Jelena Ostapenko, adversara Soranei Cîrstea în sferturile de finală la Beijing (WTA)

Tenis: Jelena Ostapenko, adversara Soranei Cîrstea în sferturile de finală la Beijing (WTA)

Jucătoarea letonă de tenis Jelena Ostapenko va fi adversara româncei Sorana Cîrstea în sferturile de finală ale turneului de la Beijing, de categoria WTA Premier Mandatory, dotat cu premii totale în valoare de 6,381 milioane dolari.

Ostapenko, numărul 9 pe lista capilor de serie la această competiție, a profitat de abandonul chinezoaicei Shuai Peng, în primul set al întâlnirii programate joi în capitala chineză, la scorul de 3-0 în favoarea letonei.

Sorana Cîrstea a acces în sferturile de finală la Beijing după victoria în două seturi, 6-1, 7-5, înregistrată în fața cehoaicei Karolina Pliskova, favorita numărul 4.

Jelena Ostapenko și Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul profesionist, anul acesta, în turul al doilea al Openului Statelor Unite, reprezentanta Letoniei impunându-se în două seturi simetrice: 6-4, 6-4.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale