Tenis: Laura Siegemund, adversara Simonei Halep, în optimi la Stuttgart

Tenis: Laura Siegemund, adversara Simonei Halep, în optimi la Stuttgart

Jucătoarea germană de tenis Laura Siegemund va fi adversara Simonei Halep în optimile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 693.900 dolari.

Marți, în primul tur Siegemund (28 ani, 71 WTA), venită din calificări, a dispus de rusoaica Anastasia Pavliucenkova (24 ani, 27 WTA), cu 6-0, 7-5. Pavliucenkova câștigase primul meci direct cu Siegemund, în 2007, la un turneu ITF în Franța (Les Contanimes), cu 6-2, 6-7 (5), 6-3.

Halep (6 WTA), a patra favorită, nu a jucat în primul tur și va debuta la Stuttgart joi, direct în optimi, acesta fiind primul său meci cu Siegemund.

Pentru Halep va fi al treilea meci în mai puțin de o săptămână contra unei jucătoare germane, după ce a învins-o pe Andrea Petkovic și a pierdut în fața numărului trei mondial, Angelique Kerber, în weekend, meciul de Fed Cup de la Cluj-Napoca.

Alte rezultate înregistrate marți la Stuttgart, în primul tur:

Ana Ivanovic (Serbia) — Carina Witthoeft (Germania) 7-6 (7/3), 6-0
Petra Kvitova (Cehia/N.5) — Louisa Chirico (SUA) 6-0, 6-0
Carla Suarez Navarro (Spania/N.7) — Océane Dodin (Franța) 6-3, 6-0
Annika Beck (Germania) — Camila Giorgi (Italia) 6-4, 6-2

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale