Tenis: Magdalena Rybarikova, adversara Simonei Halep în optimi la Stuttgart (WTA)

Tenis: Magdalena Rybarikova, adversara Simonei Halep în optimi la Stuttgart (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită a turneului WTA de la Stuttgart, o va întâlni în optimile de finală pe Magdalena Rybarikova (Slovacia), care a dispus cu 6-2, 6-2 de rusoaica Daria Kasatkina, luni, în prima rundă a competiţiei dotate cu premii totale de 816.000 dolari.

În meciul de luni, Kasatkina a comis nu mai puţin de 32 de erori neforţate, faţă de doar 6 ale adversarei sale, care a avut şi 14 mingi direct câştigătoare.

Halep (26 ani) are 3-2 în meciurile directe cu Rybarikova (29 ani, 18 WTA), toate fiind jucate pe hard. Ultimele două confruntări s-au încheiat cu victoria româncei, anul trecut, cu 6-3, 6-4 în turul al doilea la Toronto şi abandon al slovacei în turul al doilea la Beijing, la scorul de 6-1, 2-1 pentru Simona.

"Pot fi relaxată total, deoarece (Simona) este una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe zgură şi e principala favorită aici. O pot surprinde dacă sunt relaxată şi vom vedea ce va fi. Trebuie să joc bine ca să am o şansă să o înving'', a afirmat Rybarikova în perspectiva partidei cu Halep.

Marţi în primul tur la dublu, Mihaela Buzărnescu şi franţuzoaica Alize Cornet vor juca împotriva perechii Veronika Kudermetova (Rusia)/Lidia Morozova (Belarus). AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante