Tenis: Marius Copil, în ultimul tur al calificărilor la Munchen (ATP)

Tenis: Marius Copil, în ultimul tur al calificărilor la Munchen (ATP)

Tenismanul român Marius Copil îl va înfrunta pe slovacul Andrej Martin în ultima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului ATP de la Munchen, dotat cu premii totale de 501.345 euro.

Copil (27 ani, 84 ATP) l-a învins în primul tur preliminar pe germanul Tim Puetz (30 ani, 310 ATP) cu 6-3, 6-2, într-o oră şi un sfert.

Românul a reuşit 4 aşi şi a făcut 5 duble greşeli, însă nu şi-a pierdut serviciul niciodată, salvând cele patru mingi de break create de Puetz.

Copil l-a mai întâlnit pe Puetz în 2016, în primul tur la Eckental (challenger), câştigând în primul tur cu 7-6 (5), 4-6, 6-4.

Copil şi-a asigurat un cec de 2.285 euro şi 6 puncte ATP şi va încerca să îşi ia revanşa în faţa lui Martin (28 ani, 148 ATP), care s-a impus în singurul meci direct, în 2009, în optimi la un turneu futures în Austria, cu 7-5, 6-4.
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Foarte interesante amănunte...

3 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

4 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România

5 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”