Tenis: Marius Copil, învins de Fernando Verdasco în optimi la Sofia (ATP)

Tenis: Marius Copil, învins de Fernando Verdasco în optimi la Sofia (ATP)

Tenismanul român Marius Copil a fost învins de spaniolul Fernando Verdasco, al şaselea favorit, cu 6-2, 4-6, 6-1, joi, în optimile de finală ale turneului ATP de la Sofia, dotat cu premii totale de 524.340 euro.

Ibericul (35 ani, 26 ATP), care a cucerit ultimul din cele şapte titluri ATP ale sale în 2016, la Bucureşti, s-a impus după o oră şi 45 de minute.

Copil (28 ani, 56 ATP), finalist la ediţia trecută, a reuşit 10 aşi, dar a comis şi 3 duble greşeli, în timp ce Verdasco a totalizat 8 aşi şi 4 duble greşeli.

Românul va fi recompensat pentru evoluţia sa cu 8.815 euro şi 20 de puncte ATP, Verdasco urmând să joace în sferturi cu italianul Matteo Berrettini, care l-a învins în această fază a competiţiei pe rusul Karen Hacianov, principalul favorit.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?