Tenis: Marius Copil, învins de Jack Sock, în turul al doilea la Washington (ATP)

Tenis: Marius Copil, învins de Jack Sock, în turul al doilea la Washington (ATP)

Tenismanul român Marius Copil a fost învins de americanul Jack Sock, cap de serie numărul opt, cu 7-6 (2), 7-6 (6), marți, în runda a doua a turneului ATP de la Washington, dotat cu premii totale de 1.750.080 dolari.

Sock (24 ani), numărul 19 mondial, s-a impus după o oră și 56 de minute de joc efectiv, meciul fiind întrerupt din cauza ploii în primul set la 5-5 și 15-0 pentru american.

Marius Copil (26 ani, 90 ATP) a reușit 10 ași în acest meci, față de 6 ai adversarului, dar a făcut și 5 duble greșeli, spre deosebire de cele 3 ale lui Sock. De remarcat faptul că niciunul dintre jucători nu și-a creat o ocazie de break și s-a mers cu serviciul până în tie break, unde s-a făcut diferența.

Sock s-a arătat enervat din cauza nefuncționării sistemul Hawkeye la scorul de 5-5, 15-15, în primul set, la o minge pe care a contestat-o, iar arbitrul de scaun, Fergus Murphy, a anunțat că va da credit arbitrului de linie.

Copil va primi pentru participare un cec de 12.215 dolari și 20 de puncte. Sock va juca în optimi cu învingătorul dintre compatriotul său Jared Donaldson și australianul Marc Polmans.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

2 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

3 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

4 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer

5 Ucrainenii suferă o pierdere importantă! Rușii l-au ucis pe Ivan „Brest” Marciuk