Tenis: Marius Copil, învins în finala turneului challenger de la Kaohsiung

Tenis: Marius Copil, învins în finala turneului challenger de la Kaohsiung

Tenismanul român Marius Copil a fost învins de rusul Evgheni Donskoi, cu 7-6 (0), 7-5, duminică, în finala turneului challenger de la Kaohsiung (Taiwan), dotat cu premii totale de 125.000 de dolari.

Copil (26 ani, 77 ATP), al treilea favorit al competiției, a cedat după o oră și 38 de minute în fața lui Donskoi (27 ani, 89 ATP), cap de serie numărul patru.

În primul set, cei doi jucători au mers cap la cap până în tiebreak, fără a-și pierde serviciul, dar rusul a dominat categoric tiebreak-ul adjudecat cu 7-0.

În actul secund s-a mers din nou cu serviciul, până la 5-5, când Donskoi a reușit să facă break, iar apoi a încheiat conturile, cu 7-5.

Copil a avut 10 ași, dar a comis și 5 duble greșeli, în timp ce Donskoi a reușit 4 ași.

Arădeanul va primi un cec de 10.600 dolari și 65 de puncte ATP, iar Donskoi se alege cu 18.000 dolari și 110 puncte ATP.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată

5 Una dintre cele mai fascinante povești de viață ale unei femei din România, prima nepoată a Nababului