Tenis: Marius Copil, învins în finala turneului challenger de la Kaohsiung

Tenis: Marius Copil, învins în finala turneului challenger de la Kaohsiung

Tenismanul român Marius Copil a fost învins de rusul Evgheni Donskoi, cu 7-6 (0), 7-5, duminică, în finala turneului challenger de la Kaohsiung (Taiwan), dotat cu premii totale de 125.000 de dolari.

Copil (26 ani, 77 ATP), al treilea favorit al competiției, a cedat după o oră și 38 de minute în fața lui Donskoi (27 ani, 89 ATP), cap de serie numărul patru.

În primul set, cei doi jucători au mers cap la cap până în tiebreak, fără a-și pierde serviciul, dar rusul a dominat categoric tiebreak-ul adjudecat cu 7-0.

În actul secund s-a mers din nou cu serviciul, până la 5-5, când Donskoi a reușit să facă break, iar apoi a încheiat conturile, cu 7-5.

Copil a avut 10 ași, dar a comis și 5 duble greșeli, în timp ce Donskoi a reușit 4 ași.

Arădeanul va primi un cec de 10.600 dolari și 65 de puncte ATP, iar Donskoi se alege cu 18.000 dolari și 110 puncte ATP.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!