Tenis: Mihaela Buzărnescu, calificată în optimile probei de dublu mixt la Wimbledon

Tenis: Mihaela Buzărnescu, calificată în optimile probei de dublu mixt la Wimbledon

Perechea româno-poloneză Mihaela Buzărnescu/Marcin Matkowski s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de dublu mixt la turneul de tenis pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după 6-3, 7-5 cu cuplul Divij Sharan (India)/Alicja Rosolska (Polonia).

Învingătorii au reuşit 5 aşi şi au comis 2 duble greşeli, în timp ce învinşii au avut 2 aşi şi 6 duble greşeli în cele 68 de minute ale partidei.

Buzărnescu şi Matkowski vor juca în turul secund cu Henri Kontinen (Finlanda) şi Heather Watson (Marea Britanie), capi de serie numărul 16, campioni la All England Club în 2016 şi finalişti în 2017.

Buzărnescu s-a oprit în turul al treilea la simplu şi este calificată în optimi şi la dublu feminin, alături de Irina Begu.

La junioare, în primul tur, Andreea Prisăcariu a fost învinsă de japoneza Naho Sato, cap de serie numărul 12, cu 6-4, 4-6, 6-3. La juniori, tot în runda inaugurală, olandezul Deney Wasserman l-a întrecut pe Filip Jianu, cap de serie numărul 13, cu 6-3, 6-4. AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 De ce un vot pentru Nicușor Dan pe 9 iunie va fi un vot pierdut: riscul anulării mandatului în septembrie