Tenis: Mihaela Buzărnescu, în semifinalele turneului ITF de la Poitiers (Franța)

Tenis: Mihaela Buzărnescu, în semifinalele turneului ITF de la Poitiers (Franța)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Poitiers (Franța), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, după ce a dispus de rusoaica Ekaterina Aleksandrova cu 6-2, 6-4.

Buzărnescu (29 ani, 89 WTA), cap de serie numărul cinci, a încheiat conturile cu Aleksandrova (22 ani, 73 WTA) după o oră și 27 de minute, rusoaica făcând 8 duble greșeli în acest meci.

În penultimul act al competiției, românca o va înfrunta pe principala favorită a turneului, Tatjana Maria (Germania), o adversară de 30 de ani, care se află pe locul 48 în lume.

Buzărnescu s-a calificat și în finala de dublu, alături de germanca Nicola Geuer, favoritele numărul doi trecând în semifinale de cuplul Oksana Kalașnikova (Georgia)/Maryna Zanevska (Belgia/N. 3), cu 4-6, 6-3, 11-9. În finală, Buzărnescu și Geuer vor întâlni perechea Belinda Bencic (Elveția)/Yanina Wickmayer (Belgia).

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”