Tenis: Mihaela Buzărnescu, învinsă de Maria Şarapova în primul tur la Shenzhen (China)

Tenis: Mihaela Buzărnescu, învinsă de Maria Şarapova în primul tur la Shenzhen (China)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă luni de rusoaica Maria Şarapova în două seturi, 6-3, 6-0, în primul tur al turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari.

Buzărnescu (29 ani, 56 WTA) nu o mai întâlnise până acum pe Şarapova. Rusoaica în vârstă de 30 de ani este locul 59 WTA. Meciul a durat o oră şi 22 de minute. Buzărnescu va primi pentru participare 4.698 dolari şi un punct WTA.

După cum s-a anunţat, jucătoarea română Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat luni în optimile de finală ale turneului de la Shenzhen, după ce a învins-o pe americanca Nicole Gibbs cu 6-4, 6-1.La dublu, Simona Halep şi Irina Begu vor juca în sferturile de finală cu compatrioatele lor Irina Bara/Mihaela Buzărnescu.


AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...