Tenis: Mihaela Buzărnescu, învinsă în primul tur la Lyon (WTA)

Tenis: Mihaela Buzărnescu, învinsă în primul tur la Lyon (WTA)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Kristina Mladenovic (Franţa), cu 5-7, 7-5, 6-2, marţi, în prima rundă a turneului WTA de la Lyon, dotat cu premii totale de 235.238 dolari.

Buzărnescu (32 ani, 135 WTA) s-a înclinat după două ore şi 42 de minute în faţa favoritei numărul patru (27 ani, 53 WTA).

Mihaela a dominat primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 7-5, după ce a ratat o primă minge de set la 5-3. În actul secund, Mladenovic a condus cu 5-2, Buzărnescu a avut o revenire remarcabilă şi a egalat, 5-5, dar franţuzoaica a reuşit să ia setul (7-5) şi să egaleze situaţia. În decisiv, Mladenovic a făcut un break la 2-1 şi apoi s-a desprins la 4-1, câştigând pe serviciul româncei (6-2).

Românca a încheiat cu 3 aşi şi 5 duble greşeli, în timp ce Mladenovic a totalizat 4 aşi şi 10 duble greşeli. Franţuzoaica a fructificat 8 din cele 12 mingi de break, în timp ce Buzărnescu a transformat doar jumătate din şansele sale (6/12).

Buzărnescu s-a ales cu un cec de 2.157 euro şi un punct WTA.

Tot marţi, Irina Bara joacă în primul tur cu elveţianca Stefanie Voegele.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale