Tenis: Mihaela Buzărnescu va rata US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului

Tenis: Mihaela Buzărnescu va rata US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu, numărul 20 mondial, a anunţat că nu va putea participa la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, Openul Statelor Unite, din cauza accidentării pe care a suferit-o miercuri la Montreal, informează site-ul WTA.

Buzărnescu (30 ani), care a cucerit duminica trecută primul său titlu în circuitul profesionist feminin, a suferit o entorsă la glezna piciorului drept, în setul al treilea al meciului cu ucraineanca Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6 (5), 4-3. Românca a primit îngrijiri medicale la marginea terenului, înainte de a fi scoasă din arenă într-un scaun cu rotile, în aplauzele spectatorilor

"Veste bună: niciun os nu este rupt. Veste rea: un ligament este rupt, două unt întinse. Sunt foarte tristă că nu voi juca în US Open Series, însă voi face totul pentru a mă recupera pentru turneul asiatic", a scris Mihaela Buzărnescu pe pagina sa de pe reţeaua Twitter, mulţumindu-le totodată fanilor săi pentru mesajele de încurajare.

Buzărnescu a ţinut, de asemenea, să-i mulţumească şi ucrainencei Elina Svitolina, care a sărit imediat în ajutorul româncei, după ce aceasta s-a părbuşit în lacrimi pe teren. "Îţi mulţumesc, Elina Svitolina pentru ajutorul tău de pe teren! Voi reveni, aşa că putem termina cel de-al treilea set", a glumit jucătoarea română.
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”