Tenis: Monica Niculescu, în optimile turneului ITF de la Ilkley (Marea Britanie)

Tenis: Monica Niculescu, în optimile turneului ITF de la Ilkley (Marea Britanie)

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului ITF de la Ilkley (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, după ce a dispus cu 1-6, 6-3, 6-3 de thailandeza Luksika Kumkhum.

Niculescu (142 WTA) a avut nevoie de o oră şi 32 de minute la debutul său în sezonul de iarbă pentru a câştiga meciul cu asiatica (108 WTA), cap de serie numărul opt.

În optimi, românca va înfrunta o jucătoare venită din calificări, americanca Robin Anderson sau ucraineanca Marta Kostiuk.

În schimb, Irina Begu (116 WTA) a fost învins în prima rundă de rusoaica Ana Blinkova (92 WTA), a treia favorită, cu 6-2, 6-3. Prima confruntare dintre ele, în ianuarie, la Hobart, s-a încheiat cu victoria româncei, în optimi, cu 4-6, 7-6 (2), 6-2.

Begu şi Niculescu sunt principalele favorite la dublu, urmând să joace miercuri în primul tur contra perechii Lesley Kerkhove (Olanda)/Whitney Osuigwe (SUA).AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...