Tenis: Monica Niculescu, învinsă de Julia Goerges în sferturile turneului de la Washington (WTA)

Tenis: Monica Niculescu, învinsă de Julia Goerges în sferturile turneului de la Washington (WTA)

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu, cap de serie numărul șase, a fost învinsă de germanca Julia Goerges, a patra favorită, cu 6-3, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Gorges (28 ani, 40 WTA), care a reușit 12 ași și a făcut 6 duble greșeli, s-a impus într-o oră și 33 de minute.

Germanca are acum 3-2 în meciurile directe cu Monica (29 ani, 59 WTA).

Niculescu va primi un cec de 6.200 de dolari și 60 de puncte WTA. Monica va juca la dublu în semifinală, alături de Sania Mirza (India), principalele favorite urmând să înfrunte cuplul Eugenie Bouchard (Canada)/Sloane Stephens (SUA), care a beneficiat de abandonul perechii româno-uzbece Patricia Țig/Nighina Abduraimova, la scorul de 6-2, 1-0 pentru nord-americance.

Tot vineri, Simona Halep, principala favorită, a abandonat în sferturile de finală, la scorul de 2-6, 6-3, 1-0 pentru rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul șapte.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu