Tenis: Monica Niculescu s-a retras de la BRD Bucharest Open

Tenis: Monica Niculescu s-a retras de la BRD Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, numărul 56 mondial, s-a retras de la turneul BRD Bucharest Open, găzduit în aceste zile de Arenele BNR din Capitală, din cauza unor dureri abdominale.

"Monica Niculescu, finalista în proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a luat decizia de a se retrage de la turneul de la București, din cauza unei accidentări la abdomen", informează site-ul oficial al turneului de la București.

Niculescu, cap de serie numărul 4, trebuia să o întâlnească în primul tur pe olandeza Quirine Lemoine. În urma retragerii, locul Monicăi Niculescu de pe tabloul principal va fi luat de belgianca Elise Mertens, aceasta urmând să joace în primul tur cu Quirine Lemoine.

La ediția de anul trecut a turneului de la București, jucătoarea română Monica Niculescu a ajuns până în optimile de finală, fiind eliminată de slovena Polona Hercog, în două seturi, 6-4, 6-3.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria