Tenis: Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, calificate în turul al doilea al probei feminine de dublu la US Open

Tenis: Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, calificate în turul al doilea al probei feminine de dublu la US Open

Perechea română Monica Niculescu/Gabriela Ruse s-a calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce au dispus de cuplul Polona Hercog (Slovenia)/Anastasija Sevastova (Letonia) cu 6-1, 5-7, 7-5, joi, la New York.

Româncele au obţinut victoria după două ore şi 38 de minute de joc efectiv, după ce partida a fost întreruptă miercuri, la scorul de 3-2 pentru Hercog/Sevastova în setul secund.

Învingătoarele au încheiat cu 3 aşi şi 4 duble greşeli, în timp ce învinsele au avut 3 aşi şi 7 duble greşeli. Dacă raportul de erori neforţate a fost echilibrat, 32 româncele, 31 adversarele lor, Niculescu şi Ruse au avut mult mai multe mingi direct câştigătoare, 48-27.

Niculescu şi Ruse şi-au asigurat un cec de 34.000 de dolari şi 130 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în turul secund cu câştigătoarele dintre perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, favoritele numărul doi, şi cuplul Magda Linette (Polonia)/Bernarda Pera (SUA).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Foarte interesante amănunte...

3 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

4 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România

5 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”