Tenis: Monica Niculescu și Margarita Gasparian, calificate în optimile probei de dublu la Miami Open (WTA)

Tenis: Monica Niculescu și Margarita Gasparian, calificate în optimile probei de dublu la Miami Open (WTA)

Cuplul alcătuit din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și rusoaica Margarita Gasparian s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, în urma victoriei cu 6-1, 2-6, 10-5 în fața perechii Monica Puig (Porto Rico)/Heather Watson (Marea Britanie).

Niculescu și Gasparian au obținut victoria după o oră și 13 minute de joc și și-au asigurat un cec de 22.140 dolari și 120 puncte WTA.

În optimi, cuplul româno-rus le va înfrunta pe principalele favorite, Martina Hingis (Elveția) și Sania Mirza (India), care au trecut în runda inaugurală de perechea româno-spaniolă Raluca Olaru/Lara Aruabarrena, cu 6-0, 6-4.

Monica Niculescu este calificată și în turul al treilea la simplu, unde o va întâlni duminică pe Coco Vandeweghe (SUA).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...