Tenis: Muguruza - Sunt surprinsă de reacţia corpului meu

Tenis: Muguruza - Sunt surprinsă de reacţia corpului meu

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, care a abandonat marţi în optimile de finală ale turneului de la Brisbane, din cauza crampelor musculare, s-a declarat "surprinsă" de reacţia corpului său, informează agenţia EFE.

"Condiţiile de la Brisbane sunt foarte diferite de cele din California. Însă cred că a fost vorba doar de dificultatea partidei, cu schimburi foarte intense, multă căldură, umiditate. Nu îmi dau seama... De obicei eu nu am crampe, aşa că sunt cu adevărat surprinsă de modul în care corpul meu a reacţionat astăzi", a declarat Muguruza, numărul doi mondial, care s-a retras în setul al treilea al partidei cu Aleksandra Krunic din Serbia, la scorul de 7-5, 6-7 (3), 2-1.

Iberica era principala favorită a turneului de la Brisbane, iar acest abandon i-a anulat orice şansă de a o mai detrona săptămâna aceasta pe românca Simona Halep din fotoliul de lider al clasamentului WTA.

Halep îşi poate asigura prima poziţie în această ierarhie pentru încă o săptămână, în cazul unui succes miercuri, în faţa chinezoaicei Ying-Ying Duan, în optimile de finală la Shenzhen (China), precizează site-ul WTA.
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…