Tenis: Muguruza dă vina pe un focar de Covid-19 în staff-ul ei pentru eliminarea de la Melbourne

Tenis: Muguruza dă vina pe un focar de Covid-19 în staff-ul ei pentru eliminarea de la Melbourne

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, campioană la Wimbledon şi Roland Garros, eliminată în turul doi la Australian Open, a explicat că un focar de infecţie cu Covid-19 în staff-ul ei i-a perturbat pregătirea pentru primul Grand Slam al anului, notează Reuters.

''A fost un început de an destul de stresant pentru mine şi echipa mea. Toţi au făcut Covid-19 înainte de a veni aici. Am fost separaţi timp de 15 zile. Mi-a fost greu să mă pregătesc pentru Australian Open, să joc şi să performez bine. A fost un pic complicat. Fizic aici nu mă simţeam la cel mai bun nivel. A fost un început de an stresant. Întotdeauna e OK să mă antrenez singură şi îmi place. Dar e o parte dificilă a anului. În presezon, începutul sezonului, faci ultimele finisaje. Vrei să continui să lucrezi. Asta m-a dezechilibrat puţin'', a declarat jucătoarea spaniolă după meci.

Muguruza, a treia favorită, a fost învinsă joi de franţuzoaica Alize Cornet (61 WTA) cu 6-3, 6-3, care a avansat pentru prima oară în turul trei din 2018 şi va juca în această fază cu slovena Tamara Zidansek (29 WTA).

Cel mai bun rezultat al jucătoarei născute în Venezuela la Australian Open este finala din anul 2020. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”