Tenis: Nadal a ajuns la Roma şi pregăteşte revenirea în circuit

Tenis: Nadal a ajuns la Roma şi pregăteşte revenirea în circuit

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, absent de la US Open, a ajuns deja la Roma şi pregăteşte pe terenurile de la Foro Italico revenirea sa în circuitul profesionist, după o pauză de şase luni din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare.

''Rafael Nadal este deja aici şi a făcut primele antrenamente'', se arată într-o postare pe contul de Twitter al turneului de la Roma, care debutează luni.

Nadal a confirmat şi el că e la Roma pe Instagram.

Rafael Nadal, al cărui ultim turneu jucat (şi câştigat) a fost la Acapulco, la finalul lunii februarie, a decis în această vară să nu traverseze Atlanticul pentru a participa la US Open din cauza condiţiilor sanitare incerte şi a calendarului supraîncărcat după pauza impusă de pandemia de coronavirus.

Turneul de la Roma (14-21 septembrie), pe care l-a câştigat de nouă ori până acum, îi va permite ibericului să pregătească participarea la turneul de la Roland Garros, care va debuta pe 27 septembrie.

Şi românca Simona Halep a ajuns la Roma şi se pregăteşte pentru al doilea său turneu post-pandemie, la care va fi principala favorită. În august, Halep a cucerit titlul la Praga, al doilea consecutiv pentru ea, dar cu o pauză de şase luni, după cel de la Dubai.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante