Tenis: Naomi Osaka a declarat forfait pentru turneul WTA de la Berlin

Tenis: Naomi Osaka a declarat forfait pentru turneul WTA de la Berlin

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a declarat forfait pentru turneul WTA de la Berlin, care va debuta pe 14 iunie, au anunţat luni organizatorii acestei competiţii pe iarbă, după retragerea controversată a niponei de la Roland Garros, transmite AFP.

"Am fost notificaţi că Naomi Osaka nu va putea fi prezentă la Berlin. După ce şi-a consultat managementul, ea va face o pauză", a declarat un purtător de cuvânt al turneului din capitala Germaniei.

Osaka, numărul 2 mondial, a generat un şoc în lumea tenisului, refuzând săptămâna trecută să participe la conferinţele de presă de la Roland Garros, "pentru a-şi menţine sănătatea mintală".

Sancţionată cu o amendă de 15.000 de dolari, ea a fost ameninţată totodată cu excluderea, nu doar de la turneul parizian, ci şi de la alte competiţii de Mare Şlem.

În urma acestei creşteri bruşte de tensiune, Naomi Osaka a preferat să părăsească turneul parizian, după ce a explicat că a traversat "lungi perioade de depresie" începând din 2018.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…