Tenis: Niculescu și Hsieh au ratat calificarea în sferturile probei feminine de dublu la US Open

Tenis: Niculescu și Hsieh au ratat calificarea în sferturile probei feminine de dublu la US Open

Perechea alcătuită din românca Monica Niculescu și taiwaneza Su-Wei Hsieh a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, după ce a fost învinsă de cuplul Timea Babos (Ungaria)/Andrea Hlavackova (Cehia), cu 6-2, 6-7 (1), 7-6 (5), luni, la arenele Flushing Meadows din New York.

Niculescu și Hsieh au ratat mai multe șanse de a obține victoria în acest meci, cedând lamentabil pe final, după două ore și 38 de minute de joc.

Babos și Hlavackova, favoritele numărul cinci, s-au impus în primul set fără emoții, cu 6-2, iar în actul secund au condus cu 3-1, 4-2 și 5-3, însă Niculescu și Hsieh au reușit o revenire spectaculoasă, preluând conducerea cu 6-5. Setul a ajuns în tiebreak, unde perechea româno-taiwaneză a câștigat cu 7-1.

Niculescu și Hsieh au continuat evoluția bună și au condus cu 4-0 în decisiv, dar apoi au pierdut incredibil cinci ghemuri la rând. Au restabilit egalitatea, 5-5, iar apoi au făcut break (6-5), dar nu au reușit să încheie meciul, care a ajuns din nou în tiebreak. Niculescu și Hsieh au avut 5-2 și părea că să îndreaptă spre victorie, însă au pierdut următoarele cinci puncte și meciul.

Monica Niculescu și partenera sa vor primi un cec de 44.000 de dolari și 240 de puncte WTA. Monica nu a trecut până acum de turul al treilea la dublu în turneul de la New York (2009, 2010, 2016).

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public