Tenis: Novak Djokovic, în sferturi la Roland Garros

Tenis: Novak Djokovic, în sferturi la Roland Garros

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, liderul ATP şi principal favorit, s-a calificat duminică fără probleme în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a trecut în trei seturi, 6-1, 6-3, 6-3, de argentinianul Diego Schwartzman (16 ATP, favorit nr. 15).

Sârbul şi-a adjudecat victoria în două ore şi 17 minute, iar în runda următoare va juca împotriva învingătorului din partida care-i opune pe Rafael Nadal (Spania, 5 ATP, favorit nr. 5) şi Felix Auger-Aliassime (Canada, 9 ATP, favorit nr. 9). De menţionat că jucătorul canadian este antrenat de unchiul lui Rafa Nadal, Toni Nadal.

Djokovic, deţinătorul titlului, ţinteşte al 21-lea său trofeu de Mare Şlem, care i-ar permite să egaleze recordul lui Rafa Nadal, după succesul spaniolului de la Australian Open din ianuarie. Nadal este de 13 ori câştigător al Grand Slam-ului de la Paris. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”