Tenis: "Nu prea știu cum am revenit", a declarat Halep după victoria împotriva Elinei Svitolina

Tenis: "Nu prea știu cum am revenit", a declarat Halep după victoria împotriva Elinei Svitolina

"Nu prea știu cum am revenit", a declarat jucătoarea română de tenis Simona Halep după victoria împotriva ucrainencei Elina Svitolina, 3-6, 7-6 (8/6), 6-0 în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Roland Garros.

Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat spectaculos în semifinale de la Roland Garros , miercuri, după o revenire senzațională în meciul cu Elina Svitolina. Halep, a treia favorită, a revenit de la 1-5 în setul secund, a salvat o minge de meci în tie break și a dominat clar setul decisiv, reușind să ajungă în a doua ei semifinală la Internaționalele Franței, după cea din 2014, an în care a pierdut finala cu Maria Șarapova.

"A fost greu. Ea a jucat foarte bine. Nu prea știu cum am revenit. Am fost puțin norocoasă la ultima minge din setul al doilea, cu acel fileu în favoarea mea", a spus Halep, citată de AFP. "Am fost puternică mental, nu am abandonat niciodată și de aceea am câștigat", a adăugat românca, ce fusese condusă cu 5-1 în actul secund.

În semifinale la Roland Garros, Halep o va înfrunta pe numărul trei mondial, Karolina Pliskova (Cehia), pe care o conduce cu 5-1 în meciurile directe.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”