Tenis: Numărul 1 mondial, Andy Murray, eliminat din turul secund la Indian Wells, de Vasek Pospisil

Tenis: Numărul 1 mondial, Andy Murray, eliminat din turul secund la Indian Wells, de Vasek Pospisil

Tenismanul britanic Andy Murray, numărul 1 mondial, a fost eliminat, sâmbătă, după primul meci, contând pentru turul secund al Turneului Masters 1000 de la Indian Wells, fiind învins, cu 6-4, 7-5 (5) de canadianul Vasek Pospisil, aflat în prezent pe locul 129 în ierarhia ATP.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât scoțianul venise în California plin de încredere, după ce obținuse primul titlu din acest an, săptămâna trecută, la Dubai. În schimb, canadianul Pospisil, cu un un prim serviciu sigur și eficient (68 la sută din prima minge câștigătoare, 5 ași), a reușit să contracareze principala arma a lui Murray, returul de serviciu.

În turul următor, Pospisil va juca împotriva sârbului Dusan Lajovic, nr. 106 mondial, care l-a întrecut pe favoritul 30 al turneului, spaniolul Feliciano Lopez, cu 6-2, 4-6, 7-6 (2).

Într-un alt meci disputat sâmbătă, elvețianul Stan Wawrinka, nr. 3 mondial, s-a calificat ușor în turul 3, dispunând cu 6-3, 6-4 de italianul Paolo Lorenzi, urmând să-l întâlnească pe germanul Philipp Kohlschreiber, care a profitat de abandonul ucraineanului Aleksandr Dolgopolov.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria