Tenis: Openul Australiei - Kontinen și Peers au câștigat titlul la dublu masculin

Tenis: Openul Australiei - Kontinen și Peers au câștigat titlul la dublu masculin

Perechea alcătuită din finlandezul Henri Kontinen și australianul John Peers, cap de serie nr. 4, a câștigat titlul la dublu masculin la Openul de tenis al Australiei, învingându-i pe frații americani Bob și Mike Bryan (N.3) în două seturi, 7-5, 7-5, sâmbătă, în finala de la Melbourne.

Este primul titlu într-un turneu de Mare Șlem pentru Kontinen, 26 ani, și Peers, 29 ani, care au câștigat Mastersul de la Londra anul trecut.

Kontinen este primul finlandez, atât la bărbați cât și la femei, care a jucat o finală de Mare Șlem la simplu sau la dublu (el a mai câștigat totuși o finală de dublu mixt anul trecut la Wimbledon, alături de britanica Heather Watson).

Frații gemeni Bryan, în vârstă de 38 de ani, au încercat sâmbătă să obțină al 17-lea lor titlu major, al 7-lea în Australia.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 De ce un vot pentru Nicușor Dan pe 9 iunie va fi un vot pierdut: riscul anulării mandatului în septembrie