Tenis: Petra Kvitova a câștigat turneul WTA de la Sydney

Tenis: Petra Kvitova a câștigat turneul WTA de la Sydney

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, a doua favorită, a câștigat turneul WTA de la Sydney (Australia), dotat cu premii totale de 731.000 de dolari, vineri, după ce a învins-o în finală pe compatrioata sa Karolina Pliskova, cu 7-6 (5), 7-6 (6).

Kvitova (4 WTA), care se pregătește să atace un al treilea titlu de Grand Slam (Australian Open), și-a trecut în palmares la Sydney al 15-lea său titlu, după o oră și 51 de minute de joc. Anul trecut, Kvitova s-a oprit în semifinale la Sydney.

Pliskova (22 WTA) ar fi trebuit să joace în optimile de finală cu Simona Halep, desemnată principala favorită, dar românca s-a retras în ultimul moment din cauza unei enterocolite.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...