Tenis: Petra Kvitova a descris în faţa tribunalului felul în care a fost atacată în propria casă în 2016

Tenis: Petra Kvitova a descris în faţa tribunalului felul în care a fost atacată în propria casă în 2016

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova a descris, marţi, în faţa tribunalului felul în care a fost atacată în propria locuinţă, la peste doi ani de la incident, transmite DPA.

''Am ţipat şi era sânge peste tot'', a relatat sportiva de 28 de ani, potrivit agenţiei CTK. Kvitova a apărut prin intermediul unei transmisiuni video dintr-o cameră apropiată sălii de tribunal, la Brno, pentru a nu fi nevoită să dea ochii cu atacatorul său.

Dubla campioană de la Wimbledon (2011, 2014) a povestit că aştepta un control antidoping când acuzatul, pretinzând că este instalator, a intrat în casa ei din Prostejov, în decembrie 2016. Kvitova a mărturisit că acesta i-a cerut să dea drumul la apa caldă la baie, iar dintr-o dată s-a pomenit cu ''cuţitul la gât''. În lupta care a urmat Kvitova a suferit răni de cuţit la mâna stângă.

Bărbatul de 33 de ani neagă acuzaţiile aduse, susţinând că lucra pe un şantier când s-a petrecut incidentul, iar dacă va fi condamnat riscă până la 12 ani de închisoare.

Petra Kvitova a jucat finala turneului Australian Open luna trecută, fiind învinsă în trei seturi de japoneza Naomi Osako, dar s-a retras din echipa de Fed Cup a Cehiei care va juca în weekend contra României, la Ostrava, în primul tur la Grupei Mondiale.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat