Tenis: Petra Kvitova nu va juca în echipa de Fed Cup a Cehiei contra României (presă)

Tenis: Petra Kvitova nu va juca în echipa de Fed Cup a Cehiei contra României (presă)

Jucătoarea de tenis Petra Kvitova, finalista de anul acesta de la Australian Open, a decis să nu joace în echipa de Fed Cup a Cehiei care va înfrunta România în primul tur al competiţiei din acest an, a anunţat duminică presa din Cehia citându-l pe antrenorul sportivei.

''Ea trebuie să-şi apere titlul la turneul de la Sankt Petersburg cu o săptămână înainte, iar apoi va merge la Doha", a declarat antrenorul Miroslav Cernosek pentru cotidianul DNES.

Turneul WTA de la Sankt Petersburg va avea loc între 28 ianuarie şi 3 februarie, iar cel de la Doha se va desfăşura între 11 şi 16 februarie.

În acest an, România va juca în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup cu Cehia (9-10 februarie, la Ostrava), deţinătoarea trofeului.

Petra Kvitova a pierdut sâmbătă finala feminină de la Australian Open fiind învinsă în trei seturi, 7-6 (7/2), 5-7, 6-4, de japoneza Naomi Osaka.

De luni, Kvitova va ocupa locul 2 WTA, după jucătoarea niponă care va prelua şefia clasamentului internaţional detronând-o pe Simona Halep. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu