Tenis: Rafael Nadal, în semifinale la Roland Garros după abandonul adversarului său

Tenis: Rafael Nadal, în semifinale la Roland Garros după abandonul adversarului său

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 4 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, după abandonul compatriotului său Pablo Carreno Busta, care s-a retras de pe teren în setul al doilea al partidei disputate miercuri, la scorul de 6-2, 2-0, acuzând probleme abdominale.

Nadal (31 ani) speră să cucerească anul acesta pentru a 10-a oară în cariera sa trofeul la Roland Garros, după ce anul trecut a fost nevoit să abandoneze în turul al treilea, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii stângi.

Campionul iberic, care are în palmares 14 titluri de Grand Slam, se va lupta pentru un loc în finală cu câștigătorul meciului dintre sârbul Novak Djokovic, favoritul numărul 2, și austriacul Dominic Thiem (cap de serie numărul 7).

Rafael Nadal s-a calificat pentru a 25-a oară în cariera sa în semifinale la Roland Garros, fără să piardă nici măcar un set în cele cinci meciuri disputate de la debutul actualei ediții a turneului.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro