Tenis: Rafael Nadal, operat cu succes la glezna dreaptă

Tenis: Rafael Nadal, operat cu succes la glezna dreaptă

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial, a fost supus unei artroscopii la glezna dreaptă, luni seara într-o clinică din Barcelona, care s-a derulat conform aşteptărilor, informează cotidianul sportiv Marca.

Aceasta este a doua intervenţie chirurgicală din cariera lui Nadal, care a mai fost operat de apendicită în 2014, chiar înainte de a lua parte la turneul ATP Masters 1.000 de la Shanghai (China).

Din cauza problemei la gleznă, jucătorul iberic a fost nevoit să declare forfait pentru ediţia din acest an a Turneului Campionilor, unde a fost înlocuit cu americanul John Isner.

Medicii au stabilit că Nadal prezenta "un corp liber intra-articular la glezna dreaptă", fiind necesară o artroscopie pentru extragerea acestuia, astfel încât tenismanul să poată aborda noul sezon în cele mai bune condiţii.

Campionul spaniol a fost autorizat să înceapă recuperarea chiar din această săptămână, pentru a putea fi în cea mai bună formă la startul Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului viitor, care va debuta pe 14 ianuarie la Melbourne. AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...