Tenis: Rafael Nadal, primul finalist al turneului ATP Masters 1.000 de la Miami

Tenis: Rafael Nadal, primul finalist al turneului ATP Masters 1.000 de la Miami

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul șapte mondial, s-a calificat, vineri, în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari, după ce a dispus de italianul Fabio Fognini (40 ATP) cu 6-1, 7-5.

Nadal s-a impus într-o oră și 30 de minute, în care nu i-a permis adversarului să își creeze nicio minge de break. Nadal are acum 8-3 în meciurile directe cu Fognini, ieșind învingător în ultimele trei.

În ultimul act, fostul lider mondial îl va înfrunta pe câștigătorul meciului dintre elvețianul Roger Federer (6 ATP) și australianul Nick Kyrgios (16 ATP).

Pentru Nadal va fi a cincea sa finală la Miami, unde nu a reușit până acum să câștige trofeul.

Ibericul are 69 de titluri este în căutarea primului său titlu pe suprafață hard din ultimii trei ani, precedentul fiind obținut în 2014, la Doha.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul