Tenis: Raluca Olaru şi Darija Jurak, calificate în finala de dublu la Moscova (WTA)

Tenis: Raluca Olaru şi Darija Jurak, calificate în finala de dublu la Moscova (WTA)

Perechea româno-croată Raluca Olaru/Darija Jurak s-a calificat, joi, în finala probei de dublu a turneului de tenis de la Moscova (WTA), dotat cu premii totale de 932.866 dolari, după ce a trecut în penultimul act de cuplul Nighina Abduraimova (Uzbekistan)/Ana Kalinskaia (Rusia), cu 6-3, 6-4.

Olaru şi Jurak au avut nevoie de o oră şi 10 minute pentru a bifa victoria, revenind în setul secund după ce au fost conduse cu 3-0 şi 4-2.

Învingătoarele au reuşit 3 aşi şi au comis 4 duble greşeli, ca şi învinsele. Diferenţa s-a făcut la punctele cu primul serviciu, procentajele fiind în favoarea perechii Olaru/Jurak, cu 72% faţă de 50% (39% pentru ambele, la serviciul al doilea).

În finală, Olaru şi Jurak vor înfrunta cuplul Alexandra Panova (Rusia)/Laura Siegemund (Germania), care a trecut cu 2-6, 6-3, 10-5 de perechea Kristina Mladenovic (Franţa)/Galina Voskoboeva (Kazahstan).

Olaru şi partenera sa şi-au asigurat un cec de 27.075 dolari şi 305 puncte WTA la dublu.

Pentru Olaru va fi a 18-a finală WTA de dublu din carieră, românca având 9 titluri WTA cucerite şi opt pierdute.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…