Tenis: Reprezentanţii României în proba de dublu mixt au părăsit turneul Australian Open

Tenis: Reprezentanţii României în proba de dublu mixt au părăsit turneul Australian Open

Toţi cei trei reprezentanţi ai României au părăsit proba de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, duminică, la Melbourne, după ce au pierdut meciurile din prima rundă.

Irina Begu şi Horia Tecău au fost învinşi cu 6-1, 6-3 de favoriţii numărul doi, americanca Nicole Melichar şi brazilianul Bruno Soares, după doar 50 de minute.

Românii au comis 6 duble greşeli, au avut procentaje mici la serviciu şi nu şi-au creat nicio minge de break.

Mihaela Buzărnescu şi austriacul Oliver Marach, desemnaţi capi de serie numărul patru, au fost nevoiţi să abandoneze după doar 25 de minute, la scorul de 4-1 pentru perechea Bethanie Mattek-Sands (SUA)/Jamie Murray (Marea Britanie), din cauza accidentării lui Marach la un picior.

Fiecare pereche învinsă s-a ales cu un cec de 5.950 dolari australieni.

La juniori, în primul tur, românul Nicholas David Ionel a fost întrecut de canadianul Liam Draxl cu 6-3, 6-4, în 61 de minute.


AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 VIDEO Este posibil așa ceva în Qatar?

3 Foarte interesante amănunte!

4 Grangurul PSD Niculae Bădălău, reținut de DNA, după ce a fost săltat și dus la audieri, duminică seară, într-un dosar de corupție

5 Andreea Tonciu și-a luat mașină de 200.000 de euro: „Sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”