Tenis: Rusoaica Ekaterina Alexandrova va fi adversara Simonei Halep în turul secund la Cincinnati (WTA)

Tenis: Rusoaica Ekaterina Alexandrova va fi adversara Simonei Halep în turul secund la Cincinnati (WTA)

Jucătoarea rusă de tenis Ekaterina Alexandrova va fi adversara româncei Simona Halep în turul secund al turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), cu premii totale de 2.944.486 dolari, după ce a trecut marţi, în runda inaugurală, de spaniola Carla Suarez, 6-4, 6-1.

Rusoaica s-a impus după mai puţin de o oră de joc. Ekaterina Alexandrova este locul 43 WTA, cu 14 poziţii mai jos decât Carla Suarez.

Simona Halep, numărul patru mondial, este calificată direct în turul 2 la Cincinnati. Ea a abandonat în sferturile de finală la Toronto, din cauza unei accidentări, în meciul cu cehoaica Marie Bouzkova.

Tot la Cincinnati, elveţianca Belinda Bencic, locul 12 în clasamentul mondial şi favorită nr. 12, a abandonat marţi în primul tur, în setul doi al partidei cu belarusa Victoria Azarenka (40 WTA). Belarusa conducea în primul set cu 6-4 iar în al doilea avea 1-0, când elveţianca a luat decizia să se retragă.

Azarenka, fost lider mondial, o va avea adversară în runda următoare pe croata Donna Vekic (26 WTA) care a eliminat-o pe Katerina Siniakova (Cehia, 38 WTA) cu 6-4, 6-3.

Tot în primul tur, chinezoaica Zheng Saisai a trecut de slovaca Viktoria Kuzmova, 6-3, 6-1.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…